Camping Le Crotoy

De stad Le Crotoy, naast Saint Valery sur Somme in het hart van de Sommebaai, is het enige strand uit het departement Nord dat zuidelijk georiënteerd is en beschermd van de zeewinden. Naast zijn geografische ligging en cultuur biedt de Sommebaai u een brede waaier aan ontdekkingen en verrukkingen.

Welkom in Kawan Village Le Ridin waar u hartelijk ontvangen wordt op slechts 1.2 km van het strand van Le Crotoy en de Sommebaai.


Kom zeekralen en zeesterren rapen, garnalen vangen met de kinderen, geef uw ogen goed de kost en wie weet, misschien ziet u zelfs een zeehond.

Stranden zover het oog reikt, vanaf de kleine haven van Le Hourdel bewondert u Le Crotoy dat baadt in het licht dankzij zijn zuidelijke ligging.
Op het strand kruisen ruiters vissers, het getij zet op en de zee overspoelt de baai…Ondertussen gaan enkele vakantiegangers naar de fitness, anderen trekken enkele baantjes in het verwarmde zwembad, terwijl nog anderen languit liggen op de strandstoelen of genieten van een aperitiefje op het terras van het restaurant…


Kawans Village zijn kwaliteitscampings. Deze aangename en bloemrijke campingsite van Le Ridin is een ideale plek om met de hele familie vakantie te houden. Een vakantie op camping Le Ridin staat garant voor een rustige tijd: geniet van wandelingen in deze prachtige omgeving, waar alles hier op het ritme van de natuur gebeurt.

Le Crotoy zal u bekoren: u zal er vissers ontmoeten die u graag met veel liefde over hun vak en de baai vertellen.

Op 5 km van het ornithologische park en op 2 km van het kleine stoomtreintje: keuze genoeg om deze prachtige streek te ontdekken.

De gezellige sfeer en de vriendelijkheid geven u zin om terug te komen.
Snel, het is het moment om de barbecue aan te steken en de sardines en de makreel te laten grillen… Wek uw eetlust op door een wandeling te maken of een kleine fietstocht doorheen de haven en geniet van de zonsondergang in le Hourdel.

Dany, Luc, Amélie en heel het team van Le Ridin verwelkomen u elke dag in caravans, tenten, campers (24 verhuurbare campers, 38 standplaatsen voor tenten, caravans en campers, 100 residentiële standplaatsen, op sommige kunnen ook campers staan) want Le Ridin strekt zich uit over een domein van 4.5 ha met 162 standplaatsen. Het team deelt hun passie voor de streek graag met u en zal u vele prachtige plekjes laten ontdekken.
We helpen u graag om de ware spirit van Baie de Somme Plein Air te ontdekken tijdens al uw bezoeken:
« Baie de Somme Plein Air », zijn drie openluchtsites of –hotels in de Sommebaai: Flower Camping Les Aubépines, Kawan Village Le Ridin en Flower camping le Rompval waar u kunt verblijven met respect voor en in harmonie met de baai. Baie de Somme Plein Air gaat om kleine raadgevingen, kleine tips om de platgetreden paden te verlaten…
Aankomstdatum :

Vertrekdatum :

Huuraccommodatie
Standplaats

Copyright 2010 Le Ridin - Realisatie : Agence Nora - Aanbevolen door Destination Somme - Campings Baie de Somme plein air